NEWS

Vacature Account Manager Events & Audiovisuals

VACATURE Account Manager Events & Audiovisuals We versterken ons team met een Account Manager Events & Audiovisuals! Ben jij energiek, creatief en neem je graag initiatief? Denk jij onze spirit op een spontane manier te kunnen overbrengen naar onze klanten? Kan jij iedere vraag samen met de event producers creatief vormgeven, helemaal op maat van Lees meer »

360°-storytelling: het werkt!

Vertel je verhaal crossmediaal: dat is al jaren het speerpunt van Sylvester. Wij combineren beeld en beleving en delen jouw boodschap zo via meerdere kanalen, over de volle 360 graden. Zo blijft een verhaal beter hangen. En dat hebben onze klanten ook gemerkt. Met onze nieuwste events, audiovisuals en tv-programma’s wisten we de verwachtingen van Lees meer »

Sylvester racet de zomer in!

Movie-star worden in een retro-race-film op de stoep van het jazzcafé L’Archiduc in Brussel? Yes, we can! Wie vorige maandagavond afzakte naar Event Street op en rond het St.-Goriksplein vond er ons crossmediaal huis terug met een non-stop jazz-optreden, een roaring twenties photoboot, en als kers op de taart een crossmediale activiteit waarbij je achter Lees meer »

Sylvester wint BEA-award

Wind in de zeilen voor Sylvester! We zijn ontzettend trots op onze bronzen BEA-award voor de Tall Ships Races 2016. De Belgische eventsector beloonde onze inspanningen om het grootste gratis publieksevent van afgelopen zomer op poten te zetten. Met dank aan alle medewerkers, vrijwilligers en ons fantastische team! Lees meer »

Sylvester en één maken tragikomische reeks over kanker

Met trots delen we mee dat Sylvester in mei start met de opnames van Gevoel voor tumor, een nieuwe tragikomische fictiereeks in coproductie met één. Het is een warm en authentiek verhaal over leed, liefde, maar ook een lach in tijden van tumor. De achtdelige reeks werd bedacht door Leander Verdievel, Mathias Claeys (Eigen kweek, Dubbel Lees meer »

In slaap gevallen tijdens een management off-site?

Wat als Sylvester doodsaaie management off-sites voor u organiseerde? Wel, dan zouden we dat ongetwijfeld als volgt aanpakken: Het ding heet ‘off-site’, dus we organiseren het zo ver mogelijk weg van uw hoofdzetel. We starten de dag vroeg, in een ongezellige grootstad waarvoor u eerst uren in de file moet staan. Zo komt iedereen goed Lees meer »

De beste wensen voor het nieuwe jaar!

Nu het eind van het jaar zich aandient, nemen we met het hele team de tijd om terug te kijken op een erg geslaagd 2016. Het afgelopen jaar bracht ons heel wat fijne en creatieve samenwerkingen, opdrachten en warme herinneringen. En natuurlijk kijken we ook uit naar alle mooie projecten die 2017 ons zal brengen. Lees meer »

Crossmediaal Sylvester tekent voor boeiende Klimaat- en Energietop

Vorige donderdag onderschreef de voltallige Vlaamse Regering het Klimaatakkoord van Parijs met een klinkende engagementsverklaring. 500 stakeholders stroomden samen in de Ghelamco Arena te Gent voor een boeiende top: presentaties, debatten, filmpjes, beleidsverklaringen, wisselden elkaar af in een vlekkeloze regie, die door iedereen volledig online gevolgd kon worden via een livestream. Bovendien engageerden 234 bedrijven zich Lees meer »

Sylvester mocht één jaar lang filmen bij ‘De fiscus’.

Elk jaar betalen bijna 7 miljoen Belgen belastingen. Meer dan 22.000 ambtenaren zorgen ervoor dat het geld binnenkomt. Maar niemand betaalt graag belastingen en de fiscus kan op weinig sympathie van de burger rekenen. Voor het eerst zet de meest gekende overheidsdienst van ons land zijn deuren open voor een cameraploeg. In De fiscus op Lees meer »

Nieuwe docu-reality over de FOD Financiën op één: De fiscus

Donderdag 6 november stelden één, de FOD Financiën en Sylvester Productions ‘De fiscus’ voor aan de verzamelde Vlaamse pers. Voor het eerst zette de meest gekende overheidsdienst van ons land zijn deuren open voor een cameraploeg. In ‘De fiscus’ krijgt de kijker een ongeziene blik achter de schermen van de FOD Financiën. Voor de opnames van Lees meer »

The word is out: Generatie K!

Op dinsdag 25 oktober was het dan eindelijk zover: de persvoorstelling van Generatie K, ons splinternieuwe programma voor Ketnet.   Kristel Verbeke lanceerde dit ontzettend mooie project, waar we als huis met heel veel engagement aan gewerkt hebben, in het gezelschap van Kinderrechtencommissaris Bruno Vanobbergen en manager beroepsethiek van de VRT Diane Waumans. De aanwezigen Lees meer »

Etion Forum 2016

Bij de aanvang van het nieuwe werkjaar organiseerde Etion, het forum voor geëngageerd ondernemen, het Etion Forum 2016 rond het thema participatief ondernemen. Sylvester ondersteunde Etion bij deze organisatie, zowel qua techniek, verloop van het podiumgebeuren als algemene logistiek. ALM Antwerpen opende zijn deuren voor de 400 gasten. Op het gevarieerd programma o.a. een debat Lees meer »

De fiscus

Elk jaar betalen bijna 7 miljoen Belgen belastingen. Meer dan 22.000 ambtenaren zorgen ervoor dat het geld blijft binnenkomen. Maar niemand betaalt graag belastingen, en zowel de fiscus als zijn ambtenaren maken heel wat los bij de burger. In De fiscus krijgen we voor het eerst een blik achter de schermen van de meest gevreesde Lees meer »

Zo episch mooi waren The Tall Ships Races

The Tall Ships Races zitten erop. Het Sylvesterteam kijkt moe maar zeer voldaan terug op één van onze meest indrukwekkende en veelzijdige publieksevents die we ooit mochten realiseren. We willen graag onze opdrachtgevers, Stad Antwerpen en Port of Antwerp, bedanken voor het vertrouwen en de aangename en doeltreffende samenwerking. En natuurlijk ook Push to Talk, Lees meer »

The Tall Ships Races over de helft

Het Sylvesterteam kijkt op zaterdagavond ontzettend tevreden terug op de derde dag van The Tall Ships Races. We ronden vanavond drie opeenvolgende dagen van ‘open dek’ op de reuzen van de zee af met een vuurwerk vanop de Schelde. Schitterend weer, een massale nationale en internationale opkomst en meer dan vijftig prachtige boten om te bewonderen: Lees meer »

Alle hens aan dek voor The Tall Ships Races!

U heeft het wellicht al in de krant gelezen afgelopen week, of vandaag al op radio en tv gehoord of gezien: de mediacampagne van The Tall Ships Races is gestart! Dat wil zeggen dat we ook bij Sylvester in de laatste rechte lijn gaan naar de start van het event. Van donderdag 7 tot en Lees meer »

Kristel Verbeke in nieuw Sylvester-programma over kinderrechten voor Ketnet

Vrijdag startte Sylvester Productions met de opnames van een nieuw Ketnet-programma rond kinderrechten. Het programma wil het onderwerp bespreekbaar maken en tonen hoe kinderen zelf kinderrechten ervaren en ermee omgaan. Het wil hen ook inspireren en stimuleren om op te komen voor hun eigen rechten en die van anderen.   Het programma komt tot stand Lees meer »

Sylvester brengt VTM-fictiereeks met Nathalie Meskens en Tine Embrechts

Als crossmediaal huis is Sylvester gespecialiseerd in het vertellen van audiovisuele en evenementiële verhalen. We zijn dan ook ontzettend blij dat we deze zomer starten met  de opnames van Gina & Chantal, een nieuwe serie die bijna volledig zal gedraaid worden in Noord-Limburg. Tine Embrechts speelt de rijke, wat naïeve Gina, Nathalie Meskens haar poetsvrouw Chantal. Samen worden ze meegesleurd in Lees meer »

NEWS
ABOUT TEAM CONTACT
WORK